Slide LEAF Animal care Waarom Leaf
LEAF-Animalcare-46

Historie

LEAF Animal Care is een eigen merk van TS Animal Health en ontstaan vanuit de liefde en passie voor dierenwelzijn. LEAF Animal Care zet zich in om op een natuurlijke manier dieren te helpen door een extra steuntje in de rug te geven met behulp van pure ingrediënten. Alle ingrediënten zijn met zorg en wetenschap geselecteerd en worden omwille hun krachtige werking ingezet. Daarnaast streven wij naar een duurzame productie met minimale belasting voor de mens, dier en milieu.

Het team achter deze pure en eerlijke dierenlijn is inmiddels ruim 2 jaar bezig om de beste kwaliteit te waarborgen. Daarom zijn wij enorm trots dat na jaren onderzoek, productie en testfases de eerste producten gelanceerd zijn. Als jonge speler op de markt hopen wij met de kracht van de natuur heel veel lieve dieren bij te staan.

TS Animal Health

TS Animal Health is distributeur binnen de Benelux van diverse natuurlijke supplementen voor huisdieren. Wij streven ernaar om ons steentje te kunnen bijdragen aan een zo prettig en gezond mogelijk dierenleven. Hierbij wordt de kracht van moeder natuur gebruikt. Andere merken die onder TS Animal Health vallen zijn bijvoorbeeld LITOPET en Bach Rescue Pets.

LEAF Animal care
LEAF natuurlijk en biologisch
LEAF milieuvriendelijk
LEAF pure en eerlijke producten

Shopping Cart (0)

Winkelwagen