Over ons

Historie

Leaf animal care is een eigen merk van TS Animal Health en ontstaan vanuit de liefde en passie voor dierenwelzijn.  Leaf zet zich in om op een natuurlijke manier dieren te helpen door een extra steuntje in de rug te geven met behulp van pure ingrediënten. Alle ingrediënten zijn met zorg en wetenschap geselecteerd en worden omwille hun krachtige werking ingezet. Daarnaast streven wij naar een duurzame productie met minimale belasting voor de mens, dier en milieu.

Het team achter deze pure en eerlijke dierenlijn is inmiddels ruim 2 jaar bezig om de beste kwaliteit te waarborgen. Daarom zijn wij enorm trots dat na jaren onderzoek, productie en testfases de eerste producten gelanceerd zijn. Als jonge speler op de markt hopen wij met de kracht van de natuur heel veel lieve dieren bij te staan.

Het gezicht achter Leaf

Samantha Smits
Founder

Mijn vader is zo’n 35 jaar geleden begonnen met ons inmiddels familiebedrijf TS Health Products. Wij zijn distributeur van gezondheidsproducten voor de mens. Maar wat voor de mens geldt, geldt natuurlijk ook voor onze dieren. Ik ben een groot dierenliefhebber en snap als geen ander hoeveel een gezond en gelukkig huisdier aan liefde kan teruggeven. Daarom heb ik 5 jaar geleden het bedrijf TS Animal Health opgericht en willen wij hiermee een stukje bijdragen om dieren gezonder te maken en daarmee een gelukkiger leven te geven.

Caroline Spek
Product specialist

Als gediplomeerd veterinair natuurgeneeskundige en marketeer hebben oplossingen direct uit de natuur die dichtbij het diersoort-eigen leven liggen mijn voorkeur. In mijn dagelijks werk richt ik me dan ook volledig op de leukste sector die er is, onze huisdieren!
Het assortiment van Leaf animal care borgt kennis van de geneeskracht uit de natuur en natuurlijke kernwaarden in al haar producten. Met een betrokken en deskundig team delen we jarenlange ervaring voor de ontwikkeling van producten die ondersteuning bieden bij het zelfherstellend vermogen van onze huisdieren.

Kelly de Vries
Product Manager

Als Product Manager van Leaf animal care ben ik van A tot Z bij de ontwikkeling van dit prachtige merk betrokken. Samen met een specialistisch team hebben we diverse onderzoeken gedaan, formules opgesteld, getest en verbeterd totdat we stuk voor stuk unieke producten in handen hadden. Van elk van deze producten zijn wij overtuigd van de kracht van de natuur en de effecten hiervan op onze lieve huisdieren. Waarom zouden we nog producten gebruiken die schadelijk zijn als het ook op een milieuvriendelijke en veilige manier kan, zowel voor het dier als de mens.

Leaf animal care
dé biologische oplossing voor jouw huisdier

  • Natuurlijk & biologisch
  • Pure & eerlijke producten
  • Geproduceerd met minimale belasting voor mens, dier en milieu